Skip to Main Content

Middle East, North Africa & Türkiye: MENA & Turkey

Regional materials for MENA countries
  • Web of Science My Research Assistant App - Mobil Uygulamayı hemen indirebilirsiniz!

Web of Science My Research Assistant (MYRA), araştırmacıların Apple veya Android mobil cihazlarında Web of Science ve Master Journal Listesinde taramasına, kaydetmesine ve paylaşmasına olanak tanıyan bir mobil uygulamadır.

MYRA kısa tanıtım videosu

Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız. 

  • Yeni Web of Science Arayüzüne Merhaba

Kasım ayı boyunca yeni arayüz de erişilebilir olacaktır. Mümkün olduğunca geri bildirim yapmanızdan memnuniyet duyarız. Yeni arayüze Web of Science Core Collection'dan "Click here to access the preview" tıklayarak geçebilirsiniz. Soru işaretine ? tıklayıp geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Yeni arayüz ile igili tanıtım eğitimleri: 

Daha fazla bilgi için tıklayınız

  • Arabic Citation Index Nedir?

Arabic Citation Index Mısır devletinin ortaklığıyla, dünyanın Arapça konuşan içeriğini kapsamak amacıyla oluşturulmuştur. Arap bilimsel literatürünün bir atıf indeksinde ilk haritasıdır. 2015 yılına kadar olan içerik ARCI editöryal kurulu tarafından seçildi ve İslami çalışmalar da dahil olmak üzere bir çok konu kategorisinde literatür içermektedir. Arayüz hem İngilizce hem de Arapça olarak taranabilir.

undefined

اطلاق الكشّاف العربي للاستشهادات المرجعية 

  • تم إنشاء الكشّاف العربي للاستشهادات المرجعية ARCI بالشراكة مع الحكومة المصرية ، بهدف تغطية المحتوى من  العالم العربي. إنه أول حصر للأدبيات العلمية العربية في كشّاف استشهادات مرجعية. يتم اختيار المحتوى منذ عام 2015 من قبل هيئة تحرير الكشّاف العربي للاستشهادات المرجعية ويتضمن أدبيات حول تخصصات متعددة ، بما في ذلك الدراسات الإسلامية. واجهة المستخدم قابلة للبحث باللغتين الإنجليزية والعربية.

İletişim

Derya Soguksu's picture
Derya Soguksu
Senior Customer Success Consultant - Türkiye
Social:

 

استكشف دليل الاستخدام حسب المنتج

للتواصل

Ahmed Abd El Hady's picture
Ahmed Abd El Hady
Customer Success Architect - EMEA
Social: