Skip to main content

Europe - Regional Pages: Romania

Content in local languages, created by our regional experts. All sessions are listed in US Time zone

Raport Coronavirus

Acest raport este doar un exemplu despre cum este posibilă găsirea informațiilor într-un timp scurt folosind soluții CLARIVATE; în acest caz, suita noastră CORTELLIS unde puteți găsi toate informațiile despre o boală, medicamente, testarea, reglementarea și comercializarea acestora.

Echipa noastră Clarivate a adunat o colecție de instrumente și resurse pentru a ajuta cercetătorii , jurnaliștii și profesioniștii din domeniul sănătății să acceseze rapid și ușor principalele cercetări și cele mai recente știri despre această situație de urgență. Puteți vizita site-ul aici.

Kopernio Premium

Kopernio are acum peste 1400 de utilizatori în România. Organizația română cu cei mai mulți utilizatori este Universitatea din București.

Pentru cei interesați, este posibilă generarea de linkuri personalizate pentru un abonament premium - cu mai mult spațiu de stocare decât versiunea standard - pentru clienții Web of Science.

Aceste linkuri pot fi distribuite în mod liber din biblioteca dvs! Oricine dă clic pe linkul de înscriere premium va fi redirecționat pe pagina de înscriere. Odată ce afilierea este verificată (prin furnizarea adresei de e-mail instituționale în timpul procesului de înregistrare), conturile sunt actualizate imediat într-un cont premium Kopernio (care oferă spațiu de stocare suplimentar și integrare Dropbox).

Butonul Kopernio în Web of Science

De acum, butonul Kopernio este integrat direct în Web of Science prin abonamentul ANELIS. 

Butonul Kopernio este activ pe pagina fiecărei lucrări în Web of Science!

Author Records

Author Search (Beta)
Căutați un nume și găsiți o persoană. O căutare de autor recent îmbunătățită vă ghidează în mod intuitiv către Author Records care oferă un set de publicații publicate de o singură persoană. Această nouă căutare vă ajută să găsiți cu ușurință cercetătorii și publicațiile lor în Web of Science Core Collection - indiferent de cât de comun este numele lor.
Urmăriți tutorialul ➞ (3 video-uri)


Author Records (Beta)
Aceste noi Author Records oferă o imagine inițială a publicațiilor unui autor în Web of Science Core Collection, precum și rețeaua de citare, nume alternative și afilieri. 
Author Records se bazează pe o combinație de inteligență artificială și curare umană și reprezintă rezultatul probabil pentru acea persoană.


Feedback tool
Oricine folosește Web of Science poate contribui la îmbunătățirea Author Recods. La fiecare Author Recods, puteți trimite un feedback printr-un formular care va fi revizuit manual de către membrii echipei de date Web of Science, contribuind la îmbunătățirea datelor despre autor.


Author Control
Autorii pot acum să revendice proprietatea Author Recods și să gestioneze identitatea lor Web of Science prin intermediul Publons, creând un Web of Science ResearcherID.

Publons este o panoramă de 360 ​​de grade a activității unui cercetător, oferindu-le un profil unic pentru a-și gestiona identitatea - prin modificările pe care le fac în Publons își pot actualiza înregistrările în Web of Science Core Collection și ORCiD.

Alerte e-mail modernizate

Alertele e-mail ale Web of Science au fost reformatate pentru a oferi alerte ușor de citit - alertele prin e-mail evidențiază cele mai relevante rezultate.

 

Înregistrare simplă pentru a primi alerte
Utilizatorii care doresc să solicite notificarea prin e-mail pot face acest lucru rapid după conectarea în contul personal Web of Science. Pentru căutările salvate, trebuie doar să dați clic pe butonul „Create Alert” accesibil din pagina de rezultate. Pentru Citation Alert, pur și simplu navigați la articolul de interes și dați clic pe butonul „Create Citation Alert”.

Mai multe informații aici

Următoarele evenimente

Descoperă unificarea datelor în Web of Science

Joi 9 aprilie, ora 15.00-15.45

În timpul acestei sesiuni, vezi cum unificarea numelor instituțiilor ajută la agregarea variantelor complexe în Web of Science.

Mai mult, descoperă opțiuni suplimentare de unificare a datelor Web of Science pentru numele de autor, agenții de finanțare, editori, etc.

Înregistrează-te acum

 

Noutăți Journal Citation Reports și InCites Benchmarking & Analytics

Joi 16 aprilie, ora 15.00-15.45

Noul Journal Citation Reports oferă un sistem obiectiv pentru a evalua revistele de top din lume, prin noi date JCR, fila All Years în pagina de profil și multe altele. În plus, descoperă noile funcții disponibile în InCites Benchmarking & Analytics: unificarea editorilor, Organization Report, schemele de categorii și îmbunătățiri UI.

Înregistrează-te acum

 

Aprofundează cunoștiințele in domeniul tău de cercetare cu Web of Science

Vineri 24 aprilie, ora 15.00-15.45

De la identificarea cercetării relevante în domeniul tau până la un ghid util la revistele academice care contează, descoperă sfaturi cheie care îmbunătățesc căutarea in Web of Science.

Înregistrează-te acum

 

Accesează articole printr-un singur clic cu pluginul Kopernio (ora 16.00 București)

Marți 28 aprilie, ora 16.00-16.45

Economisește timp accesând PDF-uri cu pluginul gratuit Kopernio. Află totul despre Kopernio și noile caracteristici: opțiunea Premium, Kopernio în Web of Science, beneficiile Kopernio Institutional Dashboard pentru bibliotecari, și multe altele!

Înregistrează-te acum

Loading ...

Materiale

Loading ...