Skip to main content

Europe - Regional Pages: Romania

Content in local languages, created by our regional experts. All sessions are listed in US Time zone

Informații și noutăți

Contact

Adriana Filip - Trainer & Solution Specialist

adriana.filip@clarivate.com 

 

Marko Zovko - Account Manager

marko.zovko@Clarivate.com 

Butonul Kopernio în Web of Science

De acum, butonul Kopernio este integrat direct în Web of Science prin abonamentul ANELIS. 

Butonul Kopernio este activ pe pagina fiecărei lucrări în Web of Science!

New from ISI - Multi-authorship and research analytics report

Web of Science indexează un număr tot mai mare de articole cu 1.000 sau mai mulți autori sau adrese de autor din peste 100 de țări diferite. Combinația dintre mai mulți autori / multe țări creează un tipar de autor (autorship) complex, care diferă de lucrările academice tipice și determină rate ridicate de citare.

Analiza multi-autor examinează efectele unui autorship complex și hiper-autor la nivel de autor, țară și disciplină.

Raportul explorează două tipare care leagă un autorship complex cu rata de citare: o creștere generală asociată cu multi-autor (mai mult de 10 autori și mai mult de cinci țări); și rezultate mai perturbatoare ale hiper-autorship (peste 100 de autori răspândiți în peste 30 de țări).

Author Records

Author Search (Beta)
Căutați un nume și găsiți o persoană. O căutare de autor recent îmbunătățită vă ghidează în mod intuitiv către Author Records care oferă un set de publicații publicate de o singură persoană. Această nouă căutare vă ajută să găsiți cu ușurință cercetătorii și publicațiile lor în Web of Science Core Collection - indiferent de cât de comun este numele lor.
Urmăriți tutorialul ➞ (3 video-uri)


Author Records (Beta)
Aceste noi Author Records oferă o imagine inițială a publicațiilor unui autor în Web of Science Core Collection, precum și rețeaua de citare, nume alternative și afilieri. 
Author Records se bazează pe o combinație de inteligență artificială și curare umană și reprezintă rezultatul probabil pentru acea persoană.


Feedback tool
Oricine folosește Web of Science poate contribui la îmbunătățirea Author Recods. La fiecare Author Recods, puteți trimite un feedback printr-un formular care va fi revizuit manual de către membrii echipei de date Web of Science, contribuind la îmbunătățirea datelor despre autor.


Author Control
Autorii pot acum să revendice proprietatea Author Recods și să gestioneze identitatea lor Web of Science prin intermediul Publons, creând un Web of Science ResearcherID.

Publons este o panoramă de 360 ​​de grade a activității unui cercetător, oferindu-le un profil unic pentru a-și gestiona identitatea - prin modificările pe care le fac în Publons își pot actualiza înregistrările în Web of Science Core Collection și ORCiD.

Alerte e-mail modernizate

Alertele e-mail ale Web of Science au fost reformatate pentru a oferi alerte ușor de citit - alertele prin e-mail evidențiază cele mai relevante rezultate.

 

Înregistrare simplă pentru a primi alerte
Utilizatorii care doresc să solicite notificarea prin e-mail pot face acest lucru rapid după conectarea în contul personal Web of Science. Pentru căutările salvate, trebuie doar să dați clic pe butonul „Create Alert” accesibil din pagina de rezultate. Pentru Citation Alert, pur și simplu navigați la articolul de interes și dați clic pe butonul „Create Citation Alert”.

Mai multe informații aici

Următoarele evenimente

Descoperă instrumentele disponibile pentru evaluarea cercetării

Joi 6 Februarie, ora 16.00-16.45

Evaluarea cercetării este realizată din ce în ce mai mult folosind metodologia bibliometrică și analiza citărilor.

Află cum InCites propune o clasă completă de indicatori bibliometrici avansați.

Înregistrează-te acum

 

Descoperă funcțiile de export disponibile în Web of Science

Miercuri 12 Februarie, ora 11.00-11.45

Descoperă diferitele instrumente care te vor ajuta să salvezi rezultatele căutării și să exporți datele în diverse formate.

Înregistrează-te acum

 

Totul despre EndNote Online

Miercuri 19 Februarie, ora 16.00-16.45

Află cum poți utiliza Manuscript Matcher pentru a găsi revista potrivită pentru a publica lucrări și alte funcții disponibile în EndNote Online. Află cum poți salva, organiza, partaja și utiliza referințe. Economisește timp și citează în siguranță!

Înregistrează-te acum

Loading ...

Materiale

Loading ...