Skip to main content

Europe - Regional Pages: Romania

Content in local languages, created by our regional experts. All sessions are listed in US Time zone

Bine ați venit

Acest site este conceput pentru a oferi informații legate de Web of Science Group în România. În cazul în care informațiile nu sunt exhaustive și / sau nu sunt prezente, nu ezitați să ne contactați:

Informații și noutăți

Următoarele evenimente

 Web of Science Group va fi prezent la evenimentul organizat de Enformation - Acces la literatura științifică, în zilele 5-7 noiembrie 2019, în Timișoara.

Mai multe informatii aici: http://conferinta.e-nformation.ro/ro/.

Loading ...

Materiale

Loading ...

Author Records

Author Search (Beta)
Căutați un nume și găsiți o persoană. O căutare de autor recent îmbunătățită vă ghidează în mod intuitiv către Author Records care oferă un set de publicații publicate de o singură persoană. Această nouă căutare vă ajută să găsiți cu ușurință cercetătorii și publicațiile lor în Web of Science Core Collection - indiferent de cât de comun este numele lor.
Urmăriți tutorialul ➞ (3 video-uri)


Author Records (Beta)
Aceste noi Author Records oferă o imagine inițială a publicațiilor unui autor în Web of Science Core Collection, precum și rețeaua de citare, nume alternative și afilieri. 
Author Records se bazează pe o combinație de inteligență artificială și curare umană și reprezintă rezultatul probabil pentru acea persoană.


Feedback tool
Oricine folosește Web of Science poate contribui la îmbunătățirea Author Recods. La fiecare Author Recods, puteți trimite un feedback printr-un formular care va fi revizuit manual de către membrii echipei de date Web of Science, contribuind la îmbunătățirea datelor despre autor.


Author Control
Autorii pot acum să revendice proprietatea Author Recods și să gestioneze identitatea lor Web of Science prin intermediul Publons, creând un Web of Science ResearcherID.

Publons este o panoramă de 360 ​​de grade a activității unui cercetător, oferindu-le un profil unic pentru a-și gestiona identitatea - prin modificările pe care le fac în Publons își pot actualiza înregistrările în Web of Science Core Collection și ORCiD.

Alerte e-mail modernizate

Alertele e-mail ale Web of Science au fost reformatate pentru a oferi alerte ușor de citit - alertele prin e-mail evidențiază cele mai relevante rezultate.

 

Înregistrare simplă pentru a primi alerte
Utilizatorii care doresc să solicite notificarea prin e-mail pot face acest lucru rapid după conectarea în contul personal Web of Science. Pentru căutările salvate, trebuie doar să dați clic pe butonul „Create Alert” accesibil din pagina de rezultate. Pentru Citation Alert, pur și simplu navigați la articolul de interes și dați clic pe butonul „Create Citation Alert”.

Mai multe informații aici

Grant Review in Focus

Seria de rapoarte Global State of Peer Review folosește date diverse și puternice, pentru a dezvălui cunoștințe unice în ceea ce privește evaluarea peer-review din întreaga lume. 

Grant Review in Focus este cel de-al doilea raport din această serie. Rezultă din discuții, feedback-uri și sondaje la raportul nostru inaugural - The Global State of Peer Review. Acest raport a evidențiat un decalaj substanțial al datelor peer-review în finanțare și cereri de finanțare.

Master Journal List Beta

Noul site Master Journal List (MJL) iese din versiune beta și înlocuiește versiunea veche. Noi instrumente disponibile:

  • Căutare îmbunătățită - cu filtre de rezultate în funcție de colecție, categorie, țară, limbă, frecvența publicării, Open Access și valori JCR.
  • Cont gratuit - utilizarea contului Web of Science, Publons, EndNote sau InCites, și pentru MJL.
  • Profile de reviste oferind mult mai multe informații despre fiecare revistă.
  • Instrumentul EndNote Manuscript Matcher pentru a căuta reviste
  • Pagina Downloads - utilizatorii pot descărca o listă de reviste.