Skip to main content

Europe - Regional Pages: Romania

Content in local languages, created by our regional experts. All sessions are listed in US Time zone

Web of Science Journal Citation Reports 2020

Noua ediție a Journal Citation Reports (JCR) este live!

2020 JCR include 12 171 de reviste, dintre care 48 de reviste românești. Mai multe informatii →

ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects 2020

Pe 29 iunie a fost prezentată ediția 2020 a Global Ranking of Academic Subjects, cu informații din Web of Science Core Collection și InCites Benchmarking & Analytics.

In perioada 2014-2018 au fost luati în considerare 5 indicatori pentru fiecare dintre cele 54 de categorii (Web of Science): numărul de publicații Q1 (WOS-CC), Category Normalized Citation Impact (InCites), Colaborare internațională (InCites) ; numărul de lucrări în Top Journals (Shanghai); premii (Shanghai).

U-Multirank ediția 2020

Noua ediție 2020 a U-Multirank este live! U-Multirank este un proiect finanțat de Comisia Europeană, bazat pe datele Web of Science și expertiza bibliometrică CWTS. Mai multe informații aici → 

Consultați site-ul U-Multirank și aflați care sunt cele 40 de universități românești incluse în clasament!

undefined

Raport Coronavirus

Acest raport este doar un exemplu despre cum este posibilă găsirea informațiilor într-un timp scurt folosind soluții CLARIVATE; în acest caz, suita noastră CORTELLIS unde puteți găsi toate informațiile despre o boală, medicamente, testarea, reglementarea și comercializarea acestora.

Echipa noastră Clarivate a adunat o colecție de instrumente și resurse pentru a ajuta cercetătorii , jurnaliștii și profesioniștii din domeniul sănătății să acceseze rapid și ușor principalele cercetări și cele mai recente știri despre această situație de urgență. Puteți vizita site-ul aici.

Kopernio Premium

Kopernio are acum peste 1400 de utilizatori în România. Organizația română cu cei mai mulți utilizatori este Universitatea din București.

Pentru cei interesați, este posibilă generarea de linkuri personalizate pentru un abonament premium - cu mai mult spațiu de stocare decât versiunea standard - pentru clienții Web of Science.

Aceste linkuri pot fi distribuite în mod liber din biblioteca dvs! Oricine dă clic pe linkul de înscriere premium va fi redirecționat pe pagina de înscriere. Odată ce afilierea este verificată (prin furnizarea adresei de e-mail instituționale în timpul procesului de înregistrare), conturile sunt actualizate imediat într-un cont premium Kopernio (care oferă spațiu de stocare suplimentar și integrare Dropbox).

Butonul Kopernio în Web of Science

De acum, butonul Kopernio este integrat direct în Web of Science prin abonamentul ANELIS. 

Butonul Kopernio este activ pe pagina fiecărei lucrări în Web of Science!

Author Records

Author Search (Beta)
Căutați un nume și găsiți o persoană. O căutare de autor recent îmbunătățită vă ghidează în mod intuitiv către Author Records care oferă un set de publicații publicate de o singură persoană. Această nouă căutare vă ajută să găsiți cu ușurință cercetătorii și publicațiile lor în Web of Science Core Collection - indiferent de cât de comun este numele lor.
Urmăriți tutorialul ➞ (3 video-uri)


Author Records (Beta)
Aceste noi Author Records oferă o imagine inițială a publicațiilor unui autor în Web of Science Core Collection, precum și rețeaua de citare, nume alternative și afilieri. 
Author Records se bazează pe o combinație de inteligență artificială și curare umană și reprezintă rezultatul probabil pentru acea persoană.


Feedback tool
Oricine folosește Web of Science poate contribui la îmbunătățirea Author Recods. La fiecare Author Recods, puteți trimite un feedback printr-un formular care va fi revizuit manual de către membrii echipei de date Web of Science, contribuind la îmbunătățirea datelor despre autor.


Author Control
Autorii pot acum să revendice proprietatea Author Recods și să gestioneze identitatea lor Web of Science prin intermediul Publons, creând un Web of Science ResearcherID.

Publons este o panoramă de 360 ​​de grade a activității unui cercetător, oferindu-le un profil unic pentru a-și gestiona identitatea - prin modificările pe care le fac în Publons își pot actualiza înregistrările în Web of Science Core Collection și ORCiD.

Alerte e-mail modernizate

Alertele e-mail ale Web of Science au fost reformatate pentru a oferi alerte ușor de citit - alertele prin e-mail evidențiază cele mai relevante rezultate.

 

Înregistrare simplă pentru a primi alerte
Utilizatorii care doresc să solicite notificarea prin e-mail pot face acest lucru rapid după conectarea în contul personal Web of Science. Pentru căutările salvate, trebuie doar să dați clic pe butonul „Create Alert” accesibil din pagina de rezultate. Pentru Citation Alert, pur și simplu navigați la articolul de interes și dați clic pe butonul „Create Citation Alert”.

Mai multe informații aici

Următoarele evenimente

Personalizează experiența Web of Science 

Marți 14 iulie, ora 16.00-17.00

Dorești să accesezi Web of Science de oriunde în orice moment, să salvezi căutări, să configurezi alerte sau să conectezi alte aplicații (EndNote, Publons)?

Acest lucru este posibil cu un cont personal Web of Science! Află cum poți personaliza platforma Web of Science în funcție de preferințele tale și cum poți obține accesul la multe funcții utile.

Înregistrează-te acum

Materiale

Iulie

Iunie

Mai

Aprilie

Martie

Februarie